Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Vill du flytta till Skåne?

Det finns en frihet i att vi kan välja att flytta var vi vill i Sverige. Det finns många landskap att välja mellan så väl som många orter och städer. Den som vill flytta till en helt ny ort bör se till att leta upp en bostadsförmedlare eller en hyresvärd. En bostadsförmedlare som samlar en massa hyresvärdar i just Skåne de kan ni hitta på www.boplatssyd.se och det i flera skånska kommuner. Just Skåne är ett bra landskap att bo i. Det har vackra omgivningar, närhet till Danmark och det finns många bra möjligheter där.

Vilken stad i Skåne passar dig?

Det finns dels flera städer men även mindre orter i Skåne att bo i. Så vad passar dig? Är det kanske så att du ska plugga och det vid universitetet i Lund? Då är det bra att ha en bostad där. Det finns hyreslägenheter Lund att söka, så väl som stundentlägenheter. Det är en god idé att ställa sig i kö hos en eller flera hyresvärdar. Ju längre man står i kö, desto större chans till att få tag på en bra lägenhet. 

Våga flytta på dig

Visst är det så att stanna kvar i den ort man är född och uppvuxen känns tryggast, men det kan öppna upp sig mer i livet om man vågar att ta sig ut den komfortzonen. Plugga eller jobba på en helt ny ort kan ge dig oanade möjligheter i livet. 

21 Feb 2019