Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Trygghet och säkerhet för stora och små

Att staten ska få lov att övervaka oss som om vi alla vore brottslingar känns bedrövligt, det är bättre de satsar tid och energi, och även en hel del pengar, på att våra barn ska ha en så trygg uppväxt som möjligt. Precis som vi föräldrar väljer att skydda våra barn vid en bilfärd med hjälp av ett bra babyskydd så ska staten skydda både oss vuxna och våra barn istället för att smygtitta på vad vi gör. 

Fokusera på rätt saker

Som förälder är det lätt hänt att jag blir upprörd över saker och ting i vårt samhälle och jag vill göra min röst hörd. Det är inte alltid det är särskilt lämpligt och jag borde istället fokusera mera på det som är viktigt i mitt liv, nämligen mina barn. Jag är på väg i rätt riktning i alla fall, jag har precis varit online på pyretosnackan.se och beställt hem en ny barnvagn till den allra minsta. Det blir en Crescent eftersom jag anser att de har bra kvalitet. 

Men sluta aldrig kämpa

Bara för att jag har flyttat mitt huvudfokus i livet betyder inte att jag slutar kämpa för allas vår rätt till okränkbarhet. Till vår integritet och att vi som inte är brottsmisstänkta ska få lov att leva våra liv utan att behöva fundera på om vi blir övervakade. Jag vill inte att det blir som i romanen 1984 av Orwell! Jag vill att vår frihet är värd mer än så. 

15 Dec 2017