Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Transport och samarbeta

Inom EU finns det idag cirka 5 miljoner lastbilar. Om man ser på statistik, så är det så många som 57 % som har halvtomma ytor och 24 % som har helt tomma ytor i sina transportbilar! Att åka med tomma eller halvtomma lastbilar påverkar miljön, det kostar en massa pengar och det är fruktansvärt ineffektivt. Om du är ett transportföretag, transportköpare eller en förare så kan du göra något åt saken! Besök Transport24.se och gå med i deras fantastiska körjournalsplattform. Denna plattform är skapad av CargoSpace24 för att alla kategorier som har med transport att göra ska kunna samverka med varandra. Genom denna plattformen så matchas transportkapacitet med behov av transportutrymme. Genom samarbete så blir alla körningar miljövänligare, sparsammare och effektivare.

Anslut dig idag!

Att ansluta sig till CargoSpace24 är:

Hos CargoSpace24 som är den digitala plattformen för transportörer och transportkunder i hela Europa registreras ledig transportkapacitet och matchas sedan med behov av transportutrymme. Tack vare det så kan allt fler fordon köras helt fulla istället för att gå halvtomma eller helt tomma. Med din dator, surfplatta eller telefon kan du enkelt logga in och se om det finns behov eller utrymme nära dig. Med detta system blir alla vinnare, från transportör, kund till miljön!

Bättre godstransporter i Östergötland

Länsstyrelsen kan man läsa att det blir allt fler som inser vikten av att samarbeta vid godstransporter och att det är värt att satsa på. Östergötland har bildat ett råd, för att de ska kunna fungera som en länk mellan näringsliv och myndigheter samt utveckla och stärka samarbetet mellan olika trafikslag samt att arbeta för att det blir bättre godstransporter i Östergötland. Ju fler som börjar tänka på det här sättet, desto bättre för alla!

12 Mar 2015