Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Planering är bra då du ska flytta

En flytt innehåller alltid ett antal moment som ofta är desamma oavsett om du flyttar från lägenhet till hus, från en stad till en annan, eller flyttar nära där du bor. Det som ska göras är att packa alla prylar, flytta dem, packa upp dem, samt flyttstäda gamla bostaden. Sedan göra adressändring och flytta eller byta abonnemang på el, telefon, bredband och så vidare. Planering är bra att göra oavsett om du väljer att hyra en kärra eller bil och göra det själv eller om du tar in hjälp i form av flyttfirma och flyttstädning Täby. Du måste i god tid hyra kärran eller boka in den hjälp du ska ha.

Packa smart

Det är oftast då man börjar packa som man inser att man har väldigt mycket grejer. Särskilt om man bott på ett ställe rätt länge. Det kan vara en god idé att tidigt börja rensa bland dina saker. Kanske det finns saker du inte längre behöver eller vill ha? Kolla skicket, är det trasigt, släng, annars kanske du kan sälja det eller ge bort det. Det blir lättare att både packa och packa upp om du har mindre prylar.

Lägg minst en dag på flyttstädningen

Du ska som sagt flyttstäda den gamla bostaden och det riktigt noga. Du bör lägga ner minst en hel dag på det om du ska göra det själv. Men det är inte fel att anlita hjälp. En bra städfirma som kan hjälpa dig finns på Flyttstädåkersberga.nu. Då får du tid att komma i ordning på nya stället. 

16 Aug 2020