Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Nej till rökning?!

Eller hur? Visst ska vi väl säga nej till rökning? De flesta vet ju väl om att rökning av vanliga cigaretter, cigarrer, cigariller och så vidare inte är särskilt bra. Inte för den som röker eller för dem som råkar befinna sig i närheten. Den ena råkar ut för aktiv rökning, medan den andra råkar ut för passiv sådan. Låt oss nämna några av de farliga ämnen som de bland annat får i sig; tjära, arsenik, bensen, kadmium, formaldehyd, polonium, krom och så vidare. Man får i sig kemiska tillsatser och metaller, som man gör batterier av, som kommer ur bilarnas avgasrör (kolmonoxid). Jag tror du fattar vad jag menar. Men vaddå? vet jag hur svårt det är att bara sluta röka, trots att man vet allt detta? Jo, jag vet. Det är svårt att bryta vanor.

Byt inte vanor - byt ut cigaretten!

Vilken tur att du inte behöver bryta vanor, bara byta ut den farliga cigaretten till en mindre farlig, till en mer hälsosam cigarett. Om du byter ut din vanliga cigarett till en elektrisk cigarett från eqcigs.se får du enbart i dig nikotin, som du ju vill ha, och glycerin och vattenånga. När du jämför ämnena mot varandra, men får i dig det nikotin som du vill ha, då är valet enkelt eller hur? Dessutom sparar du pengar om du byter till bättre vanor. Du använder samma elektriska cigarett, men byter ut e-juicen, den som bildar vattenånga i cigaretten, som kostar hälften av ett cigarettpaket. Den e-juicen ger dig 1500 bloss, hur många bloss tar man på en cigg? Kanske tio, då har du 150 cigaretter med en e-juice flaska. Det är skillnad!

Hur fungerar det?

När du köper hem en elektrisk cigarett, får du ett paket med själva den elekstriska cigaretten, plus en laddare och n e-juice flaska. Du laddar cigaretten, häller i e-juicen och puffar på, en lampa talar om för dig när det är dags att ladda om cigaretten. Du behöver inte mer gå ut i kylan för att röka. Du luktar inte äckliga cigaretter längre, du förpestar inte luften för dina nära och kära, du kan röka precis var som helst. Vad väntar du på?

20 Sep 2017