Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Karnevalens hemstad – Rio de Janeiro

Med Inca Tours har du chansen att ta en resa till Rio de Janeiro i Brasilien. Här kretsar livet kring stränderna där man gärna samlar familj och vänner för att umgås. Man spelar fotboll, volleyboll eller så gör man något Brasilianarna är experter på, man ägnar sig åt njutning. Från att njuta av solen, god mat till uppfriskande drinkar. Staden erbjuder även Corcovado där den berömda Jesusstatyn står. Den andra kända toppen i Rio är Sockertoppen, som du tar dig till via en linbana i två etapper. Ska du åka till Brasilien och Rio de Janeiro så är det ett utmärkt resmål året om, men vill du uppleva något fantastiskt, se till att boka in resan när karnevalen går av stapeln! Varje år, 40 dagar innan långfredagen startar en fem dagars lång festlighet. Karnevalen i Rio de Janeiro firas av alla, både gammal och ung. Den är känd som den största och mest exotiska festen som existerar i världen och det är svårt att beskriva den, då den måste upplevas.

Upplev hela Brasilien

Med Inca Tours kan du resa till Brasilien och upptäcka allt från Amazonas djungler till stadspuls i Rio. Bland annat kan du välja mellan dessa resor:

Läs mer på Wikipedia om Rio de Janeiro, eller gå in på Inca Tours hemsida och lär dig mer om Brasilien innan du bokar.

Brasilien med Inca Tours

Brasilien passar både dig som vill dansa med i samba på karnevalen och dig som vill uppleva Amazonas djupa djungler. Brasilien är landet som har något för alla och har du väl åkt dig, kommer du troligen inte vilja åka hem igen. Boka en resa med Inca Tours redan idag.

26 Aug 2015