Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Känn dig säker med rätt utbildning

Det finns idag många jobb och yrken där du jobbar på ett sätt där du måste tänka på säkerheten. Jobbar du på höga höjder till exempel, så kan en fallskyddsutbildning vara bra att gå.  I många jobb finns det risker, så som att man faller ner, från ett torn eller en lift, eller att svetsen man jobbar med får en massa gnistor så att det börjar brinna. Oavsett jobb och yrke, så är det en god idé att alltid tänka på säkerheten först. Det finns säkra utbildningar att gå och dessa kan du hitta på https://sakrautbildningar.se/. Då får du lära dig mer om vad det finns för risker och vad du ska tänka på när det gäller säkerhet.Dessa säkra utbildningar kan vara inom heta arbeten, fallskydd, säkra lyft, och annat.

Boka in dig att gå en utbildning

Du som jobbar med något där det föreligger olika risker av olika slag, ska satsa på att gå säkra utbildningar. På Säkra Arbeten kan du boka in dig på olika kurser och utbildningar. EldUpphör är det som står bakom denna sida. De vill att alla ska ha möjlighet att gå olika kurser och utbildningar med fokus på säkerhet.

Sätt säkerheten i första hand

Oavsett jobb och yrke, se alltid till att tänka säkert. Ta på dig säkerhetsselen eller var extra aktsam när du svetsar. På Säkra Arbete kan du läsa mer om säkerhet inom olika yrken.

23 Mar 2018