Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Flytta till Trelleborg?

 

Funderar du på att flytta till Trelleborg? Det är en trevlig stad i Skåne. Du kanske ska plugga eller är det ett jobb du fått? Du kan ju alltid jobba som personlig assistent, via Ekens Assistans. Du som inte har så bra koll på denna stad, med vad det finns att se och göra, jag ska tipsa dig en del om detta.

Se och göra i Trelleborg

Centralorten Trelleborg ligger ca 30 km söder om Malmö. Så är det plugga du ska göra, så är det inte så långt till Malmö Universitet. I Trellborg finns det gott om olika museum om du gillar kultur och historia. Det finns konsthallar, Beatles-utställning, Hattmuseum, Bygdemuseum och mycket mer.

Gillar du natur, så finns det bara runt knuten. Bland annat finns Albäckksskogen så väl som Beddinge strandhed. Du har även naturreservatet Fårabackar. 

Missa inte att gå en historisk fotvandring i Trelleborg. Sen finns det även flera bra golfbanor om det är din grej!

I denna stad kan du även roa dig med shopping, äta gott på restaurang eller fika på ett av alla caféer. 

Jobba i Trelleborg

Det är inte fel att flytta hit för att jobba och det finns en hel del jobb att söka här. Ibland kan det ju vara skönt att lämna den stad man bor i för att testa nåt nytt. Ett yrke där det alltid behövs folk, det är inom vården, så du kan jobba som personlig assistent om du vill.

1 Feb 2022