Borgerligt nej till FRA-lagen

Fundamenta som används i FRA-lagen

Alla papper i ordning

Alla människor har rätt till integritet när det gäller personliga saker - vi ska minsann inte ha våra privata affärer granskade av statens instutitioner. När det gäller det professionella är saken förstås en helt annan.

Det ska vara rent - även om det inte känns rättvist

Borgerligheten står först i ledet när det gäller redovisningsplikt och rättvisa. Sedan håller vi kanske inte alltid med om skattefördelningen, särskilt inte på senare tid. Är du själv kanske företagare? Oavsett om man driver en egen liten enmansfirma, eller står med delat ansvar för en stor verksamhet så vet man vikten av att ha alla papper i ordning. Man har i regel också erfarenhet av hur komplicerat det kan vara att ha just alla papper i ordning. Det är därför man lägger en liten slant på att anlita en redovisningsbyrå - så har man sitt på det torra utan allt för mycket slit.

A Invest & Consulting är en redovisningsbyrå i Malmö med sylvass skärpa och man får så mycket mer hjälp än man trodde var möjlig. Det känns så himla tryggt att ha en redovisningsbyrå i ryggen som man känner 100 % tillit till. 

En verklig rekommendation

Det är sällan man känner sådär att "Jag vill verkligen att andra ska dra nytta av den här tjänsten", men A Invest & Consulting är precis en sådan firma som man vill dela med sig av. Det är verkligen inte värt det att sitta uppe halva nätterna för att försöka hålla ordning på allt pappersarbete, man måste investera sin tid bättre än så - särskilt som entreprenör!

11 Sep 2016